Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: želatina do tvarohu'

Od:

Vloženo: 29.4.2008 14:00:23

Vero, co to uvádíte, želatina se přeci nevaří, ale jen zahřívá na cca 60°C a do rozpuštění.
Vaří se agar.
Dále bych doporučila nechat rozpuštěnou želatinu téměř zchladnout a teprve když začínají na okrajích náznaky želírování tak teprve do želatiny vmíchat 1-2 lžíce směsi a pak teprve vmíchat do ostatní připravené směsi. Pracovat rychle.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý 9. března 2021
svátek slaví Františka, zítra Viktorie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2021 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.