Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Snese se krém na dort s marcipánem?'

Od: Jana

Vloženo: 09.04.2008 20:03:34

Já používám k potažení dortů marcipán smíchaný s fondánem na polévání věnečků. Ovšem mám na mysli opravdový mandlový marcipán, ne náhražku ze sušeného mléka. Dá to trochu práce, než ze dvou tuhých hmot zpracuju rukama vláčnou "plastelínu", ale výborně se na cukru rozválí, je pěkně bílá a výborně se barví. Dort potírám bílým krémem, jednou jsem použila tmavou marmeládu pod svatební dort (to byl nápad!) a hmota se na jednom místě protrhla, záplatované místo bylo pořád zbarvené růžově. Tato hmota v ledničce i s krémem neudělá vůbec nic, je naprosto v pořádku i druhý den.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.