Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: muffin'

Od: Karlos

Vloženo: 23.3.2008 11:52:02

borůvky jsou nejlepší čerstvé, stejně jako maliny, nebo jahody. Ainsley Harriot doporučuje maliny a bílou čokoládu, věřím že to má něco do sebe. Když dávám borůvky tak jedině rozmražené, stejně jako u kynutého těsta i zde je nevýhodou zchlazení hmoty, při pečení to pak déle trvá než se propeče střed. Naposled jsem dělal muffins s povidly, mohu říct že neměly chybu, opravdu jakoukoliv zavařeninu je možné použít do mufinů, dobré jsou půlky zavařených meruněk, ananas nic moc, broskev bez chuti, dobré je nasekat nožem čokoládu na vaření a zamíchat přímo do hmoty.
Já zkoušel směs polohrubé a hladké mouky, i polohrubou samotnou. Dospěl jsem k závěru že mi nejvíc chutnají s hladkou moukou. Ovšem ne 00 extra, s tou jsou takové fádní, světlé a málo aromatické.
Karlos.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek 29. října 2020
svátek slaví Silvie, zítra Tadeáš

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.