Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Piškotová roláda'

Od:

Vloženo: 19.3.2008 15:59:01

Roládová piškotová hmota se většinou dělá postupem, : šlehat celá vejce s cukrem. Buď se vejce s cukrem zahřejí na 45C v kastrolku, a pak vyšlehají, nebo se hmota nahřívá za šlehání. Dessiree má v receptu vodu, ta tam opravdu patří, dává se nakonec. pěna musí být pořádná, šlehat se musí dostatečně dlouho, mouka se vmísí lehce so dobře ušlehané pěny. Roláda se nesmí v troubě sušit, lépe upéct rychle na vyšší teplotu, samozřejmě na pečícím papíře.
Karlos.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek 23. srpna 2019
svátek slaví Sandra, zítra Bartoloměj

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.