Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Omluva!!!'

Od: dessiree

Vloženo: 18.03.2008 21:36:19

chtěla bych ještě reagovat na problém při vyučení cukrářských učňů a jejich uplatnění se dále. Jsem vyučena 5 let s vyznamenáním, tento obor mě vždy bavil a dává mi euforii do života, naučila jsem docela dost od své mistrové, která ale bohužel ve druhém ročníku musela odejít, ta se do detailů věnovala jen těm co je to bavilo a měli šanci uspět. Dokázat ostatní, kteří by se raději dostali na kadeřnici apod.(bylo to i na jejich prospěchu vidět) naučit vše co uměla sama prostě nezbýval čas a někdy ani jejich zájem. Obětovala jsem cukrařině spoustu volného času i mimo školu, a věnuji ho i do teď.
Jenže uplatnění v našem regionu(severomoravský) opravdu není zrovna ucházející, buď děláte za min. mzdu, nebo vás postaví k pásu. Hledala jsem všude možně ale tak to asi je. Nezbývá jen se ji věnovat kvalitně v domácím prostředí. A to mi připadá tak trochu jako škoda. Cukráři tady a nejen tady jsou prostě bráni jako levní řemeslníci bez možnosti se dále vzdělávat.
Děkuji mnohokrát že jsem si v této rubrice mohla přečíst vaše příspěvky, člověku vždy pomůže když vidí že chyba není jen na jeho straně.
Se srdečným pozdravem D.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 25. dubna 2024
svátek slaví Marek, zítra Oto

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.