Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Krém do laskonek'

Od: Johny

Vloženo: 10.3.2008 21:38:26

Májo, omlouvám se Vám!
Soouhlasím s Olouškem a děkuji. Není leckdy vůbec jednoduché podat takto písemně radu.Jelikož ani já nepřipravuji máslový krém z pudingu, protože dnes již není puding co býval - je velmi řídký a navíc nemám osvědčené množství, zkusil jsem, doufám srozumitelně poradit jak uvařit základní žloutkový krém, který sám používám. Snad není pro laika nesrozumitelné, když mu napíši, kolik má čeho přesně navážit, vše smíchat a uvařit? No uznejte. Pokud bych napsal uvařte si puding, tak mě stejně někdo opět napíše, že se mu to sráží a co to píšu, takže to stejně vyšlo na stejno. Žádný dobrý skutek, nezůstane nepotrestaný.Já sám dnes zjišťuji, že oni laice, kteří zde navštěvují poradnu mají mnohdy více odborných znalostí, než vyučení cukráři. Pokud není něco jasného, není nic lehčího, než napsat do poradny o doplňující informaci, vždyť o tom to je, nikdo se nemusí stydět, jak říkávala moje babička, učený z nebe nespadl.
Jinak doufám, že tímto můžeme celou věc uzavřít a budeme se již opět věnovat cukrařině.
S pozdravem Johny.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa 20. března 2019
svátek slaví Světlana, zítra Radek

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.