Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: ŽELATINA-POMOOOOOOC !!!'

Od: oloušek

Vloženo: 10.3.2008 11:19:34

zdravím zoufalou cukrářku. Z vašeho příspěvku mi není moc jasné jestli želatinu používáte na povrch výrobku( jako želé dort) nebo jako příměs do krému k plnění. Hodně záleží na druhu želatiny. Pokud můžu poradit technologicky míň náročný je agar. želatina pokud do ní přidáte třeba na dochucení kys citronovou, nebo jí převaříte tak už nikdy neztuhne. Agar se může dochucovat a znova rozehřívat. Pokud to používáte do náplně, zkuste zvolit třeba želatinu na aspiky, ne ty chucené ty bývají většinou hodně řídké po zatuhnutí.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý 20. října 2020
svátek slaví Vendelín, zítra Brigita

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.