Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Krém do laskonek'

Od: oloušek

Vloženo: 10.3.2008 11:12:34

Jak zde pročítám tuto diskuzi ocitla se uplně jinde než u krému do laskonek.Na jednu stranu se musím zastat Jonyho, protožeto co my cukráři, ketří jsme v oboru vyučeni považujeme jako smaozřejmost(sušené mléko a voda) to amateři můžou považovat za zvláštní. Je někdy velmi složité vysvětlovat amaterům různé postupy, protže neznají základy a věci ve kterých chtějí poradit jsou třeba již na vyšší úrovni.I mi při pročítání některých příspěvků se ježí vlasy hrůzou na hlavě (barvení marcipánu černým uhlím ...) Není to jednochuché, ale z vlastní zkušenosti vím, nikdo neví vše a může se zeptat. Jonymu bych trochu vytkla způsob jakým to paní vysvětlil dá se to i slušněji, ale také musím podotkounout že jste Jony došel na svou ochotu. Kdby jste napsal ať si paní uvaří trochu hustčí pudink, tak by to taky zvládla. Snažil jste se to příliš odborně vysvětlit a poskytnout recept ověřený lety, protože recepty z bývalých ČSN jsou opravdu fungující. Myslím si aby bylo na všech frontách klid, nemusíte tak odborně vysvětlovat a rozepisovat, napište to v obecné rovině a bude pohoda.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý 22. září 2020
svátek slaví Darina, zítra Berta

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.