Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Omluva!!!'

Od: IDA

Vloženo: 28.02.2008 21:06:13

To čo sa zdá pre nás čo vyrábame produkty málo peňazí, pre zákazníka je to veľakrát veľa. Je to vec zmýšľania, čo sa mňa týka, stačí mi vidieť a jazyk? V tom problém až tak nevidím, sú slovníky prakticky už v počítačoch.
Podľa mňa o peniazoch nie je výroba ako taká ale ten biznis za tým vid najnovšia téma na tejto stránke.
Je to zaujímavé, ale ked niečo zle spraví povedzme nejaká výroba, tak o tom píše každý, noviny netové stránky atd. Pokiaľ chceme aby o nás napísali tak si to musíme zaplatiť, jedna strana v odbornom časopise stojí 60 000,00 sk. Toto sa mi zdá dosť smiešne, ale bohužiaľ to tak funguje.

Vaľa vecí nerobím pre peniaze, viacmenej to robím pre seba aby som si dokázala že na to mám a že som stále lepšia a veru skúšam kde je moja hranica.
Toto má budúcnosť a nie čo je platené a čo nie.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa středa 24. dubna 2024
svátek slaví Jiří, zítra Marek

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.