Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: barevná čokoláda'

Od: Johny

Vloženo: 14.2.2008 0:18:23

Nevím zda oba myslíme to samé?! Mohlo by se jednat o pruh čokolády vyrobený z tzv. transparentní fólie, která má na sobě nástřik různých vzorů, květů, pruhů, not, srdíček, hvězdiček ... z kakaového másla. Tato fólie se přetře čokoládou a vzor z kakaového másla zůstane po zatuhnutí na čokoládě obtisknutý. Pokud se jedná o obalování dortů, bude nejlepší pracovat s pravou vytemperovanou čokoládou, protože ta je po mírném zatuhnutí stále krásně plastická a dort se dá snadno touto páskou "oblepit z boku". Při použití čokoládové polevy bude lepší natřít pruh, a dokud bude poleva i s fólií dost ohebná, přitisknout jej na bok dortu a nechat řádně zatuhnout, pak sundat už jen čistou fólii bez nástřiku kakaového másla, které nám zůstane na čokoládě.
Snad jsem alespoň trochu pomohl.

S pozdravem Johny.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pondělí 10. srpna 2020
svátek slaví Vavřinec, zítra Zuzana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.