Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Snese se krém na dort s marcipánem?'

Od: Žaneta

Vloženo: 05.02.2008 12:54:53

Marcipán by neměl do lednice přijít vůbec! Chlad ano, vlhkost ne! Opravdu vlhne cukrová složka. A Když tam dáte dort s pravého marcipánu tak do rána bude vypadat jak oslizlý!! Nejvíc záleží na tom složení marcipánu. Vím, že tam děvčata přidávají jak již někdo výše napsal fondán (co je na polévaní větrníků) nebo glukozu - glukozový sirup.
Nebo potahují dorty K2- sice je to náhražka- spíše jako fondant, ale zato se lednici nerozteče, ale ztuhne.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 28. března 2024
svátek slaví Soňa, zítra Taťána

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.