Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Snese se krém na dort s marcipánem?'

Od: Helena

Vloženo: 15.01.2008 9:42:24

"Simino" prosím Vás můžete trošku upřesnit jak přesně pracujete s tou čokoládou s pytlíku? Jsou to takové ty podlouhlé sáčky, ve kterých je ta poleva velice tvrdá? Spíš se mi jedná jak to ředíte, jestli netuhne pod rukama, jestli není stopa na čokoládě po štětci, atd. atd...... Dá se taky ředit 100 % tukem, nebo to není ono?? Ráda bych to vyzkoušela a možná se tato rada hodí o ostatním. Děkuji.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa středa 24. dubna 2024
svátek slaví Jiří, zítra Marek

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.