Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Proč praskají indiánky'

Od: Jana

Vloženo: 4.1.2008 18:33:44

Každý cukrář snad ví,že je zákázáno tvořit indiány z čerstvých bílků.
Sušené se ředí v poměru 0.10kg bílek a 0.70kg vody.Je lepší nechat je den namočené.
Receptura 1/2 l bílek a 0.50kg krupice,dál 1kg na rozvar.Někdo používá jahodový protlak,jiný marmeládovou směs ředěnou vodou.Ocet.
Indiáni mě praskají pouze když jsou dlouho po vychlazení venku z chladících boxů,např.při expedici.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je neděle 12. července 2020
svátek slaví Bořek, zítra Markéta

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.