Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Laskonky'

Od: oloušek

Vloženo: 02.12.2007 16:04:49

K pečení laskonek napíšu jentolik. V práci pečení laskonek máme vychytané, ale doma mi taky trochu trvalo než jsem se s troubou poprala. Peču laskonky kolem 140°C, nechávám zapnutou jen spodní spirálu, aby povrch laskonky se neuzavřel cukrovou krustou a nemohla by odcházet voda z korpusu při pečení. Plech peču na co nejvyšším roštu a v průběhu pečení teplotu ještě snižuji. Opravdu záleží na typu pece, u horkovzduchu teplota ještě nižší, a hlavně jak jsem psala srávná hustota cukrového rozvaru.
Co se týká skladování korpusu paní PAW jak píše že nahřívá sníh, to není zapotřebí, tak se dělají kokosky, jenutno dobře vyšlehat bílky a zalít cukrový rozvar. Skladovat korpusy opravdu v suchém prostředí ( ne kde je vlhko, korpusy okamžitě natahují vlhkost ze vzduchu). Pokud korpusy hned neplníte zkusila bych je proložit papírem. Snad jsem alespoň trochu pomohla.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 20. dubna 2024
svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.