Reklama
        
           
           
            
            
            
            
            
            
          
          
          
           
        
                     
                     
                     
       | 
      
      
      
Přidat příspěvek do diskuse
 
 
 
 
 
  
    
    
  
    | 
     Odpovídáte na příspěvek 'Re: Proč zvlhne kakao?'  | 
   
  
    | 
     Od: Tomas Sedlacek  | 
    
     Vloženo: 26.11.2007 11:44:56  | 
   
  
    Rekl bych ze to bylo zpusobeno maslem ve vasi obalovaci hmote - falesnem marcipanu. Recept na nej, ktery pisete je celkem casty, ale zkuste jej udelat ze stejneho mnozstvi polotucneho sus. mleka a mouckoveho cukru, par kapek mandlove prichuti a po velmi malych davkach vody, ale s tou opatrne,  opravdu doslova po kapkach.
  Jednak bude belejsi, ne tolik mastny, ale jinak to ani nepoznate. Pokud tedy nepouzijete pravy marcipan samozrejme.
  S pozdravem,
  Tomas Sedlacek | 
   
 
    
     | 
   
 
  
 | 
 
 
 
       | 
      
      
      
         
          Dnes je úterý úterý 4. listopadu 2025 
          svátek slaví Karel, zítra  Miriam
         
       
          
            
            
            
            
          
                
        Top 5 měsíce
        
          Reklama
           
        
          
        Reklama
        
        
        
        
        
          
        Reklama
        
        
        
        
        
       |