Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Proč zvlhne kakao?'

Od: Tomas Sedlacek

Vloženo: 25.11.2007 10:58:23

Mam stejny nazor jako pani Helena,
kakaovy prasek na marcipanu by vlhnout nemel.

Jeste jeden napad - jakou mate lednici?
Protoze nektere novejsi lednicky s kontrolou vlhkosti vzduchu dokazi udelat s cukrarskymi vyrobky peknou paseku. Sice udrzi salat cerstvy nekolik dni, ale dokazi "orosit" cokoladu, udelat fondan lepkavym, marcipan a samozrejme take vysoka vlhkost = vlhnouci kakao.

Tomas Sedlacek


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý 25. června 2019
svátek slaví Ivan, zítra Adriana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.