Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Medové pláty, medové kornoutky - kdy začít?'

Od:

Vloženo: 06.11.2007 17:20:02

také mám recept podobný.Nemám také nějaké větší zkušenosti z pečení dopředu ,ještě jsem to nepotřebovala.Je to i tak dost rychlý zákusek (nebo jak píše paní Helena i cukroví),že to není péct dopředu.
Perníčky se pečou dopředu jelikož jejich výroba je pracnější (myslím zdobení).
Ty kotrnoutky nevím,jsou ze samého těsta?jen se to tenší vyválí a stáčí jako kornoutky šlehané z bílků?
Tak jen aby se neslepili ,jak budou v krabici!A čím se to pak plní?


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý úterý 7. května 2024
svátek slaví Stanislav, zítra stát

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.