Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Náhrada šlehačky - neživočišná'

Od: Helena

Vloženo: 6.11.2007 16:20:01

Já mám vyzkoušeno půl - a půl. Na pařížský krém jsem svařila jak rostlinnou, tak normální - vše spolu s cukrem a kakaem, a byo to velice dobré, drželo to krásně. Ze samotné rostlinné šlehačky jsem nedělala, ale když se mi svařila s normální šlehačkou, tak to asi půjde, ne? Ale nevím jestli to neovlivní chuť krému, možná bude asi lépe dál půl napůl.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa 16. října 2019
svátek slaví Havel, zítra Hedvika

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.