Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: K2 a mrazák'

Od: Helena

Vloženo: 30.10.2007 21:20:48

Já jsem s K2 velice spokojená, ale nedávám ji do mrazáku. Vlastně jsem dávala do mrazáku zákusky-kávové zrna, které byly obalené v K2 a ponořené do čokolády, nic se v mrazáku s nimi nestalo.
K2 používám k potahování dortů, i na ozdoby, chce to vše cvik. Potahovat se dá pěkně, ozdoby je třeba udělat asi tak 3 dny předem a nechat sušit na vzduchu, ne v lednici, ať trošku zatvrdnou.
K2 uchovávám v igelitovém sáčku v lednici, vydrží dlouho a krásně se dá barvit. Hlavně jí používám na svatební dorty - je krásně bílá.
Snad jsem trochu poradila.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 27. dubna 2024
svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.