Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: K2 a mrazák' |
Od: Helena |
Vloženo: 30.10.2007 21:20:48 |
Já jsem s K2 velice spokojená, ale nedávám ji do mrazáku. Vlastně jsem dávala do mrazáku zákusky-kávové zrna, které byly obalené v K2 a ponořené do čokolády, nic se v mrazáku s nimi nestalo. K2 používám k potahování dortů, i na ozdoby, chce to vše cvik. Potahovat se dá pěkně, ozdoby je třeba udělat asi tak 3 dny předem a nechat sušit na vzduchu, ne v lednici, ať trošku zatvrdnou. K2 uchovávám v igelitovém sáčku v lednici, vydrží dlouho a krásně se dá barvit. Hlavně jí používám na svatební dorty - je krásně bílá. Snad jsem trochu poradila. |
|
|
|
Dnes je sobota sobota 27. dubna 2024
svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|