Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Dobošové rezy'

Od: Zdenka

Vloženo: 01.10.2007 13:42:03

Nakoľko som amatérka, nepodaril sa mi správne uvariť sirup. Cukor som zvarila s vodou, ale nepodarilo sa mi ho správne vychladiť. Prvý pokus dopadol tak, že mi pri chladnutí a miešaní zostal len
biely cukor akoby rozdrvený suchý fondán a pri druhom pokuse mi cukor tvrdol na okrajoch hrnca a trošku aj v strede. Zbytok som použila, krém bol chutný. Poradíte mi prosím Vás ako správne na ten sirup? Teda ako ho správne zvariť a vychladiť, aby bol tekutý a taký sa dal vliať do tuku? Ďakujem.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 27. dubna 2024
svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.