Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Karamelizace kondenz.mléka'

Od: Tomas Sedlacek

Vloženo: 13.4.2005 15:14:27

Mleko v plechovce se skutecne vari neotevrene, okolo dvou hodin. Vysoky obsah cukru zpusobuje karamelizaci, dejte pozor, aby vam nevyvrela voda.
Odstrante z plechovky nalepku, po uvareni opatrne vyjmete a nechte zchlednout, neotvirejte horke.
Pri dalsim zpracovani - treba do masloveho kremu - pridavejte postupne, po lzickach.
Tomas Sedlacek


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa 5. srpna 2020
svátek slaví Kristian, zítra Oldřiška

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.