Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: mladý cukrář!'

Od: olka

Vloženo: 12.09.2007 17:30:54

Dobrý den ,v první řadě Vás obdivuji ,že se chcete stát cukrářem lepé placeného místa.Ale cukrařina je nádherný obor ,když se dělá i s láskou!Kterou určitě vy máte k tomuto oboru.
já si myslím ,že rekvalifikaci budete potřebovat ,a to také proto aby jste jak říkáte neskončil jako "domácí cukrář"jen pro přátele.Pro získáni ŽL musíte mít alespon 3r.praxe ,a nebo získat garanta,který tuto praxi v oboru již má!A myslím si ,že pokud budete dobrým a snaživým ,tak toto dosáhnete stejně jako cukrář ,který prošel SOU.na rekvalifikaci Vám dají základy a pak je na Vás jak se stím poperete za provozu v cukrárně. Důležité je také i samostudium ,a chut' se učit a láska k tomu to řemeslu.Přeji hodně štěstí a pevné nervy ke splnění snu!!


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pondělí pondělí 20. května 2024
svátek slaví Zbyšek, zítra Monika

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.