Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Omluva!!!'

Od: zdena

Vloženo: 03.09.2007 21:10:34

mily pane johny nemyslim ze by jsem vas z cukrářského plátně někde videla nebo o vás slyšela. žádny johny neučí laiky a profesianály něcěmu nevšednímu novému a když už nic jiného tak alespoň novým směrům.Osobně jsem absolvovala kurzy které jsou dostupné a nabízené různými spolky. Kurz paní SLavíkové byl naprosto profesoinální a ojedinělý žádný podobný kurz jsem do této doby neapsolvovala a to už jich pár bylo. S paní Slavíkovou jsem byla naprosto spokojena a spolupráce s ní je také výborná. Lidé se občas spletou nebo udělají chybu ale proto snad nemusí začínat takto nechutné divadlo a pošpiňování. Co bylo vašim cílem asi všichni po přečtení vašich příspěvků víme. místo řečí by jste měl uspořádat kurz aby jsme se také my mohly přesvědčit zda můžete takhle soudit člověka který vám pravděpodobně zvedl sebevědomí a mnoho vás naučil. Paní slavíková je člověk kterého uznávám.Pokud se vám nepodařila spolupráce s Mirkou nemusíte takto brecet do světa jak je zlá či ji přirovnávat dokonce k pudlovi měl by jste se stydět opravdu.Buhožel ani mne všechny plány a sny nevychází podle mých představ proto ale nepošpiňuji nepomlouvám své okolí. Já zde chci poděkovat paní slavíkové za vše co mne naučila a jakou sílu mi dává po roce kdy jsem absolvovala kurzy dál bojovat proti lidem jako jste vy johny a soustředit se pouze na zvedání našeho řemesla obět tam kde jsme ji kdysi nechaly zvadnout. Díky mirko!!!

milý johny napište do této rubriky místo vašich osobních rozepří co děláte vy proto aby se lidé zajímaly a uctívaly naše řemseslo, nebo jen jak vy zvedáte cukrařinu opět k výšinám, naučil jste snad už někoho vymodelovat karamelovou růži?? či jste uctívím v zahraničí?? Mirka toho spoustu dokázala a prošlo jejíma rukama spousta cukrářů pomohla spoustě lidem a že se vám či paní marcele něco nepovedlo se smutné ale zde to opravdu nepatří!!!! Těším se až se svámi sobně při vašem kurzu potkám. Jestli jsou vaše ruce stejně ohebné jako váš jazyk budu jen ráda že máme druhého pořádného cukráře!! Zdena


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa středa 24. dubna 2024
svátek slaví Jiří, zítra Marek

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.