Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: mladý cukrář!'

Od:

Vloženo: 22.08.2007 22:21:58

no dobře a na ty dorty už máš hotové ty ozdoby(jako růže ,květiny atd..)a ty menší děláš jako krémem(t'upkování) a nebo tvaruješ do marcipánu!a děláš si to komplet?nebo jen plníš a dohotovuješ?
Tak příklad za moji směnu 8h(někdy9)-víc nesmím překročit!ráno se dohotovuje expedice cca 3h ,pak začínám výrobu.
tak za směnu(vše si chystám sám!).pečení korpusů.10velkých rolád-šlehaná hmota z vajec,rolády s rp(obyčejně 10),dorty (10+5ks),pálená hmota(vařím 8l ),stříkám(věnečky +větrník) peču,6kg listové těsto -z toho šátečky ,trubičky pásy,(naplnit šátečky(50ks) ,dodělat košíčky ovocné(50ks),a listové řezy,(100ks)(+6kg na další denpřipravit),buflery na 200indiánů+dodělat,buflery na 400likérovejch špiček+dodělat(indiány nemáčím ani špičky),stočit +dodělat rolády co jsou napečený,nějaký řez dohotovit(obyčejně je to 4x40ks)punčové řezy slepit a dohotovit,ovocné dorty(4xpo 12ks)laskonky korpusy(to bývá 8plechů),a ještě takový ty drobnosti jako(uvařit karamel,puding navařit +udělat si i krémy)+samozřejmě vše nakrájet ! a samoržejmostí je úklid (nádobí +stoly , vytírat,očistit plechy.)aTak nevím jestli je to málo ,tak mi to někdo vyvrat¨te!díky za podporu at' mám tedy načem ještě zapracovat!!


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pondělí pondělí 20. května 2024
svátek slaví Zbyšek, zítra Monika

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.