Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: mléčná hmota na potahování dortů'

Od: kas

Vloženo: 4.8.2007 20:52:48

Myslím že záleží jaké suš.mléko používáte ,pokud plnotučné tak není tuk už nutný.
Někdo ještě přidává místo vody ,tak bílek ,ale mě se osvědčil nejvíc také poměr 1:1 a trochu mandl.ar. +pokud je potřeba trochu vody.A řádně propracovat.
S tím medem jsi nejsem tak jistá ,podle mně už tam zaniká ta mléčná chut'.
radši bych přidala kousek fondánu ,(příprava pro domácí podmínky už tady byla zmíněna a nebo se dá koupit i hotový ).


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek 29. května 2020
svátek slaví Maxmilián, zítra Ferdinand

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.