Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Omluva!!!'

Od: IDA

Vloženo: 02.08.2007 7:52:46

Zdravim Johny,
no na začiatok musím napísať, nepatrím medzi vyučených cukrárov, nakoľko mám hotelku. Možno aj ja robím nejeké chyby, no čo už. Čo sa týka platov, nemyslím, že u nás sa zarába viac. Cukrár zarába 20 000,00 Sk v čistom neni to bohvie čo/robí všetko, ale nezdobí torty/. Čo sa týka vzdelania, viem čo to stojí, ale v živote nič neni zadarmo. Ja mám prezmenu 29 rokov a pred rokom som sťahovala firmu 200 km. Nemohla som sa zúčastniť súťaží, čo mi veľmi chýba, neviem čo je nové, nuž aj toto je jedna z obetí.
Čo sa týka workoholizmu, ja sa zaraďujem medzi prvé rady. No nie som typ, ktorý robí všetko pre peniaze, mala som ľudí, ktorí sa u mňa učili ako robiť cukrárinu, chceli ďalej podnikať otvoriť si malé výroby, boli u mňa 3 mesiace a to som robila všetko zadarmo.
Ešte prejdem k tomu spoločenstvu, stále je to o jednom človeku, maximálne o dvoch, ktorí to všetko ťahajú, ale niekedy sa to oplatí.
Maj sa krásne Ida.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 27. dubna 2024
svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.