Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Omluva!!!'

Od: dana

Vloženo: 19.07.2007 22:52:32

Vážený pane, to o naší cukrařině je naprostá pravda.Ale není to jen cukrařina. Myslím,že je na vině naše školství, celý systém učebních oborů je k ničemu. Celé učení je jenom vyplnění času do plnoletosti, a jestli něco umí nikoho nezajímá. Vše je zaměřeno na pár talentovaných jedinců, kteří nám sice předvádí dílka opravdu pěkná, ale nejsou pro dobrého cukráře k ničemu. Poradit si v praktické výrobě je daleko větší kumšt než vyfoukat karamel. Před týdnem mi přišel dopis z cukrářského učiliště. Bylo v něm napsáno pět bodů.Dva body jsou na téma co zlepšit u učňů a další tři jestli jsme ochotni se na tom finančně podílet, no holá drzost.
Učeň musí mít víc povinností než práv a hlavně to musí vědět a musí se to na něm vyžadovat, ale když učnice třetího ročníku neumí naplnit trubičky, tak jak má vyrobit těsto na ně??
Pokud budou mít pocit, že je nikdo nemůže vyhodit tak s nimi nehneme. Pokud ho to nebaví tak vyhodit, protože do něho nalijeme kopu peněz a není to k ničemu. Jestli se vyučí třicet děcek a dělají to dva tak proč je všechny učit a nevěnovat to všechno těm dvěma ,aby to padlo na úrpdnou půdu? Jak to vidím, tak je to dlouhá cesta a vůbec si nejsem jistá jestli bude úspěšná. Nepomůže nám jen o tom psát a povídat, ale musí se začít něco dělat. Přeji pěkné dny. dana


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.