Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Fondán'

Od: Jana

Vloženo: 05.07.2007 14:06:16

Jsem teprve začátečnice, takže zkouším kdeco-ale s tímto receptem jsem moc nepochodila....(((. Hmota se mi lámala, špatně se s ní pracovalo-takže skončila v koši((.Určitě, pokud se udělá tak, jak má být, má velkou výhodu v tom, že je čistě bílá.Ale neporočuji, pokud byste z ní chtěly dělat např. růžičky či jiné ozdoby-je určena asi jen na to potažení dortu....předstva, že bych měla sníst růži z této hmoty, mě moc nenadchla....Kde jsem udělala chybu....a nebyla jsem jediná-viz. výše...?Asi jsem nepochopila, jak přidat želatinu....má se rozpustit ve studené vodě a hned přidat k ostatním ingrediencím nebo se má nechat chvíli nabobtnat nebo mírně zahřát s vodu na plotně....?Myslím, že tam nastala chyba.Ale každopádně i přes jeden nevydařený pokus tento recept nezavrhuji, má jistě své výhody, ale MARCIPÁN ze sušeného mléka je o hooodně chutnější a lépe se mi sním pracovalo (to je můj názor, nikomu jej nevnucuji)....


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý úterý 16. dubna 2024
svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.