Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Zivot bez cukrarny'

Od: Silvie

Vloženo: 03.12.2004 20:47:49

Mila Nadio,
ziju take v cizine-v SRN-coz je vpodstate pekarska velmoc,takze se shanenim ingredieni nemam problemy.Mouku a maslo ale kupuju v americkem obchode a kdyz jsme v USA,divam se v obchodech po
evropskych produktech,ze kterych se da pect.
Na peceni se mi skvele osvedcila All purpose flour od Gold Meda,coz je americka mouka.Pokud se da sehnat i v Kanade,zkuste ji!
Na vanocni cukrovi zase pouzivam Lurpak unsalted butter a to i v pripade,ze v receptu je uvedeny margarin.
Jinak u masla se ridim procenty tuku,coz ma byt 85%.Cokoliv jineho pouziteho na peceni muze zmenit vysledek.Taky se mi osvedcilo chodit nakupovat(myslim v USA) k drobnym soukromym prodejcum;mnohdy i treba Turci prodavaji evropskou mouku apod.a clovek by to u nich nikdy nehledal!
Doporucuji podivat se na netu na www.penzeys.com ! Maji skvely vyber ve vanilce a skorici;predevsim jejich Vietnamese Cassia je naprosto nedostizna! Verim,ze dodavaji i do Kanady! Jinak mohu Vas ujistit,ze kdykoliv jsem v CR,stejne si nakoupim krabici venecku,spicek,kremroli a vsech tech ceskych dobrot a uplne straslive to sama "spraskam" za 2 dny:-)! Cert vem kalorie! Nic naplat,nemecke cukrovi nikdy nebude chutnat jak ceske !


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa středa 24. dubna 2024
svátek slaví Jiří, zítra Marek

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.