Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Mraky,bouřka - bílkový krém'

Od: Anna

Vloženo: 07.01.2007 14:16:16

Já dělám krém do trubiček 1:2 to je na jeden díl bílků dva díly moučkového cukru. Napřed ušlehám sníh z bílků a držím se rady mojí mámy, že bílky mají být starší. S touto radou pracuji přez 30 let a je osvěčená. Potom přidám moučkový cukr a dám do vodní lázně. Nešlehám pořád, ale nechám vždy trochu zahřát. Až je krém vlažný, promíchám trošku déle, tak 1/2 minuty. A až se mi krém dělá do špiček, tak odstavím a plním do trubiček. Co zbyde udělám na pečící papír stříkačkou pusinky a suším chvíli v troubě. Uvedu příklad: 10 dkg bílků, 20 dkg cukru.
Pozor na cukr. Musí být opravdu moučka a ne hrudkový a rozmačkaný. To se potom krém nemusí podařit. Připravuji elektrickým šlehačem.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 19. dubna 2024
svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.