Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: chlebový kvásek'

Od: Zdeněk

Vloženo: 6.1.2007 18:54:41

Zdravím,dělám doma chleba a na 250 ml zákvasu budu potřebovat 125 g hladké mouky a 125 g vody,dám to do zavařovací sklenice,promíchám a nechám to stát při pokojové teplotě 12-24 hodin a pak to dám do ledničky na 5 dní.
V pondělí si zamíchám zákvas,ve středu si to dám do ledničky a v neděli peču chleba,nechávám to stát 2 dny,podle mého vůně zákvasu byla málo výrazná,ale to záleží na každém zvlášť,samozřejmě je více receptů na zákvasy,mám to z francouzské knížky o chlebu,tak ať to vyjde.
Zdraví Zdeněk


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý 25. června 2019
svátek slaví Ivan, zítra Adriana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.