Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Nová cukrářská kniha pomoc'

Od: Huska

Vloženo: 16.3.2020 13:32:48

Krásný den, trochu jste mě naladil novou cukrářskou knihou a tak jsem začal googlit, kdo, kde a co vydal. Myslím, že jsem tu pravou našel, jelikož se to v ní hemží špaldovou moukou :-). Bohužel pro mne asi tato kniha nebude, protože jsem věrný opravdové české cukrařině (tato kniha to má sice v názvu, ale myslím, že je to jen marketingový tah). Každopádně k vaší otázce. Jsem si jistý, že korpusy budou tužší a ne tak nadýchané, také si všimněte, že do většiny korpusu přidává prášek do pečiva, což při klasické mouce není třeba.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý 7. dubna 2020
svátek slaví Heřman a Hermína, zítra Ema

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.