Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Nová cukrářská kniha pomoc'

Od: Vladimír

Vloženo: 6.3.2020 19:11:00

Dobrý den, jsem cukrář, a teď byla vydaná nová cukrářská kniha, nechci jmenovat ale asi všichni v jakou myslím, akorát mě v té knize zaráží ta špaldová mouka, nejsou potom korpusy a těsto tuší? A nebo se chová skoro stejně jako normální mouka? Nemám s tím vůbec žádné zkušenosti se špaldovou moukou, kolikrát jsem dělal recepty starých cukrářů recepty a vždy se podařily, ale špaldová mouka to je pro mě tabu, tak se chci zeptat jaký s tím lidi mají zkušenosti,jinak si myslím že je to velký úspěch když po dlouhé době vyšla konečně cukrářská kniha, i když trochu na můj vkus víc moderní, ale pravá cukrářská kniha, což je v dnešní době vzácnost, a vážím si toho, cukrářských knih moc není jsou buď učebnice pro cukráře, a jinak nic moc nového se neděje,


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek 25. září 2020
svátek slaví Zlata, zítra Andrea

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.