Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Krém do laskonek'

Od: Vladimír

Vloženo: 2.6.2019 15:11:27

Dobrý den, pravé laskonky jsou jedině kokosový korpus a máslový krém s krokantovou pastou takhle je mi naučila bývalá normovačka z pekáren cukráren v Plzni která se v roce 1956 spolupodílela při vzniku tehdejších norem ZKD pro cukrářský obor a jinak tvz. Laskonky s orechama mají přesný název křehulky,nechci ze sebe delat chytrolina neba rejpala , každý člověk má trošičku jiný názor jinak recepty které tu máte jsou dobré a správné každý má jiný názor na věc ,ale zarazilo mě že v učení jak tady píší lidé , dávaly do krému drobečky z laskonek to je dost smutné, jinak je možné že v každé domě byla jiná norma na laskonky a strošku jiných surovin ,ale nás v učení učili podobné jak mi to řekla ta normovačka paní Šebková ,laskonkový korpus s kokosem a krém základní máslový s krokantovou pastou a někdy jsme tak ještě k tomu dávali grlias s mandlí a to teprve bylo to pravé ořechové, tak je dělám i doma ,tak snad se nezlobite za mé názory ,poznatky a paměti a zdravím všechny cukráře co je zajímá jejích řemeslo.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý 22. září 2020
svátek slaví Darina, zítra Berta

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.