Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Žloutkový krém'

Od: Kat

Vloženo: 20.4.2019 7:44:36

Žloutkový krém se udělá tak, že se udělá pudink s krupivovím a vanilkovým cukrem. Ten se pak dá na stůl a vukrářskou kartou se rortírá po čistém stole. Vlastně se tak trochu i zpracovává. Po částečném vychlazení se dá do kotle kde se šlehá. Pak se k němu přidá máslo a došlehá se. Připravená hmota se musí hned zpracovávat, protože jinak strácí svou sladkou chuď a znehodnotí se. Je to ppměr 5:1. 5 dílku pudinku a 1 díl másla.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý 7. dubna 2020
svátek slaví Heřman a Hermína, zítra Ema

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.