Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Tvarovaný grilias'

Od: Vláďa

Vloženo: 24.11.2018 19:23:42

Dobrý den může mi někdo poradit z profesionálních cukrářů jak se dělá tvarovaný grilias vím že se v dnešní době moc nepoužívá ale já jo chci používat .Jsem cukrář vyučen v hotelové škole v Plzni ale ani bývalé paní mystrove které lecos ví a pamatují neví sice slyšeli jak se dělá ale v praxi ještě hodně nedělali mám mraky starých odborných knih cukrářských dokonce znám i staré cukráře i cukrářský pře 80 let staré které mi lecos naučily ale ten grilias si pamatují že ho dělali když se učili po válce u soukromníků ale přesně už neví , někdo tvrdí že musí být mramorová deska někdo zase že má být nahřátý vymazaný olejem plech takže nevím děkuji moc za odpověď Jestli někdo napíše


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota 23. března 2019
svátek slaví Ivona, zítra Gabriel

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.