Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Recept na kominíčky se šlehačkou'

Od: Lily

Vloženo: 5.2.2018 19:27:42

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat,jak se dělají kominíčky? Dočetla jsem se,že se dává pařížská šlehačka a pudinková šlehačka. A dává se něco do hotového korpusu rum nebo vaječný likér ? Kdysi,když jsem měla tento zákusek tam jsem tam cítila vevnitř v korpusu nádech rumu,ale to by pak korpus byl křehký, nevíte náhodou co dotoho dávali? A dělá se světlý korpus nebo čokoládový ?

Děkuji


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek 6. srpna 2020
svátek slaví Oldřiška, zítra Lada

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.