| 
 Reklama
          
 
 | Přidat příspěvek do diskuse
 
 
 
 
 | 
  
    | 
  
    | Odpovídáte na příspěvek 'Temperování čokolády' |  
    | Od: Petra | Vloženo: 18.03.2017 10:34:33 |  
    | Dobrý den, prosím o radu přesnost temperování čokolády. Potřebujeme vytemperovat mléčnou čokoládu 50% kakaa a máme digitální vpichovací teploměr, u kterého jsme zjistili, že má odchylku při měření cca +/- 2 C. Je možné, že se nám to kvůli toho nedaří ? Čokoláda má na sobě po zaschnutí vždy bílé fleky.... Jak moc důležitá je přesnost stupňů u temperování? Děkuji moc za odpověď Petra |  |  
 
 |  | 
          Dnes je pátek pátek 31. října 2025svátek slaví Štěpánka, zítra  Felix
 Top 5 měsíceReklama  ReklamaReklama |