Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Karamelizace kondenz.mléka'

Od: Jera

Vloženo: 3.3.2017 16:12:31

Ta vybouchlá konzerva (viz zkušenost Jany výše), ta musela být nějaká vadná. Kondenzované mléko na karamel vařím nějakých 30 let (ne v kuse...pokaždé po 2 hodinách, samozřejmě :o)) a nikdy se nic špatného nepřihodilo. Vaření 2 hodiny = světlý pastovitý karamel, 3 hodiny = tmavší a tužší karamel.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pondělí 21. října 2019
svátek slaví Brigita, zítra Sabina

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.