Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Co se žloutky?'

Od: lenka

Vloženo: 16.1.2017 16:22:55

Dobrý den, našla jsem tu spoustu dobrých rad, tak alespoň nějakou taky vrátím. Žloutky se dají zmrazit a to tak, že je je vidličkou rozšleháme se solí. Na 4 až 6 žloutků se dává na špičku nože soli. Z mé vlastní zkušenosti vím, že jsou po rozmražení hustší a tenkrát jsem našla další radu, že se k nim má po rozmražení přidat kávová lžička oleje a pak normálně použít- což jsem udělala a funguje to. Se sněhem je to mnohem jednodušší, ten se má před zmražením jen lehce rozšlehat vidličkou a dát do nádoby, nebo sáčku zmrazit.Je pak opravdu jako čerstvý a jde krásně našlehat. Sníh zmražuju často, žloutky jen v nouzi nejvyšší a také mi většinou moc nezbývají- nicméně jde to.Ať se vám všem daří


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pondělí 21. října 2019
svátek slaví Brigita, zítra Sabina

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.