Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Snehove pusinky'

Od: Jana

Vloženo: 8.9.2016 12:25:07

Nevím, jestli to ještě potřebujete vědět, ale občas mi zůstane trochu sněhu do trubiček, a z něj dělám pusinky. Ten poměr mám stejný - cukru je dvojnásobek váhy bílku. Jenže do pusinek potom přidávám ještě trochu moučkového cukru, zrovna tak se to přidává do těsta na laskonky, které je v podstatě totéž (+ ořechy). Na půl kila bílků se dává kromě kila krystalu i 40 dkg mletého cukru, tedy o něco méně než bílků. Já to dělám od oka, ale pusinky jsou po vychladnutí suché vně i uvnitř. Peču je asi na 120 asi půl hodiny, déle určitě ne. Myslím, že váš problém by mohl vyřešit ten mletý cukr.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota 6. března 2021
svátek slaví Miroslav, zítra Tomáš

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2021 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.