Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Snehove pusinky'

Od: Dusan

Vloženo: 20.7.2016 11:53:59

Dobrý deň,
chcel by som sa opýtať ohľadom sušenia snehových pusiniek. Akú teplotu, čas a spôsob treba zvoliť? Môj základný recept je 70g cukru kryštál na 1 bielok. Cukor pridávam 1/2 hm. kryštál a potom 1/2 z hm. cukrový rozvar. Šľahám pri izbovej teplote v sklenej mise, všetko je odmastené octom. Suším teplovzdušne cca 2 hodiny pri teplote 100 stupňov. Problém je v tom, že pusinky sú buď na povrchu lepkavé, alebo pri konzumácií vzniká húževnatý zvyšok v ústach. Za rady ďakujem.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pondělí 8. března 2021
svátek slaví Gabriela, zítra Františka

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2021 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.