Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: ŽELATINA-POMOOOOOOC !!!'

Od: Lucka

Vloženo: 24.3.2016 19:15:50

Dobrý den, prosím o radu s agarem :) jak je to s jeho vařením, rrsp. v rcp je že se vaří v cukrovém sirupu který se potm vmíchá do sněhového krému. Instatní agar nefunguje vůbec.. problém bych viděla v tom, že rcp je ze zahraničí a agar v jejich receptu se vaří alespoň 20 min.. Jde toto nějak obejít?


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý 20. října 2020
svátek slaví Vendelín, zítra Brigita

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.