| 
 Reklama
          
 
 | Přidat příspěvek do diskuse
 
 
 
 
 | 
  
    | 
  
    | Odpovídáte na příspěvek 'Cukrařská výrobna' |  
    | Od: K22 | Vloženo: 01.03.2016 1:08:49 |  
    | Dobrý den, prosím o radu chtěla bych si založit vlastní výrobnu dortů a zákusku na zakázku,měla bych to pouze jako vedlejší příjem.Chtěla bych se zeptat jak je to s oddělením prostoru pro pečení a dohotoveni??Ještě ve škole jsme se učili,že prostory pro pečeni zákusku a dohotoveni musí být odděleny, ale na praxi v cukrárnach a u mého zaměstnavatele to tak nebylo.Vždy byla jen jedna místnost dohromady tak jak to tedy je?
 A je potreba splnovat urcitou velikost prostoru?
 A mohu popřípadě mít např.místnost na pečení ve,které bude jeden regál,který bude sloužit jako ,,suchý sklad'' ?
 A když bych tuto výrobnu chtěla otevřít na místě bývalé restaurace tak stačí pouze na Krajskou zemědělskou a potravinářskou inspekci podat jen oznámení o začátku činnosti? Děkuji Vám za radu.
 Katka
 |  |  
 
 |  | 
          Dnes je pátek pátek 31. října 2025svátek slaví Štěpánka, zítra  Felix
 Top 5 měsíceReklama  ReklamaReklama |