Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: karamel - pomóc!'

Od: marcela

Vloženo: 5.11.2015 11:11:18

Ahoj. Potřebovala bych radu. Dělám větrníky a nejde mi zkaramelizovat cukr. 1hodinu a něco ho pálím a pořád má hrudky. dělala jsem pomalu a nyní jsem dala na plotýnku. Nevím si už rady prostě z toho nechce jít tekutá hmota. Co s tím . Hořké to není ,jen světlunce hnědé a chvílemi se zdá ,že už to bude povolovat a zase nic. Jak sče to má dlouho asi dělat? A má to být tekuté? Pomoc potřebuji to na sobotu, Nikdy jsem to nedělala. Prosím odpovězte brzo. Díky Marcela


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pondělí 20. května 2019
svátek slaví Zbyšek, zítra Monika

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.