Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Šlehání bílků /pusinky/'

Od: Lenka

Vloženo: 22.9.2015 13:05:43

Dobrý den, Jano.
Děkuji Vám za radu. Návod na sníh do trubiček jsem pečlivě prostudovala a zkusím...dám vědět.
Po pročítání různých webů a konzultací s profesionální cukrářkou jsem zjistila, že bude problém v cukru. Sama mi říkala, že má poslední 2 roky problém s rozpuštěním cukru ve sněhu, krémech, polevách atd. Prý je to hrubostí cukru a stářím. Tak se mi ulevilo, že nejsem úplné nemehlo. Doporučila mi koupit úplně nejjemnější cukr na pečení a zkusit. Když to prý nepůjde, tak udělat rozvar nebo zkusit nahřát v troubě - na pár minutek. Napíšu úspěchy nebo spíše neúspěchy :)
Přeji pěkný den a DÍKY!


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek 12. prosince 2019
svátek slaví Simona, zítra Lucie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.