Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Sdílená cukrářská výrobna'

Od: David

Vloženo: 16.9.2015 17:31:49

Nedávno jsme si na dané téma dělal také kalkulaci a zde jsou moje poznámky, které se mohou hodit i pro vás.
Nájem - prostor, který vyhovuje HACCP, má samosatný vstup, místo na sklad, WC pro zaměstannce - reálně aby se tam dalo dělat - pod 4000 Kč za metr čtvereční na rok jsem v Praze nic nenašel, tedy za 40m2 - cca 13000 Kč měsíčně, energie - reálný odhad 2000 Kč měsíčně, likvidace odpadu pro podnikatele 500 Kč měsíčně, stěry z výroby (bakterie,atd) 2x ročně po 4000 Kč, tedy 700 Kč měsíčně
Voda - 1000 Kč měsíčně, vybavení do provozovny na leasing, měsíční splátka na 3 roky - 4500 Kč měsíčně - a to jsem se držel s vybavním při zemi pro jednoho cukráře.
Když jsem si to spočítal, že budu pracovat jako normální člověk 5 dní v týdnu, tak to mám náklady na provozovnu cca 1000 Kč za den. Pokud by se tam střídali 2 lidi, tak je to na každého 500 Kč za den.
Je to moc nebo málo? Když bych udělal 1 dort za den, tak je to samozřejmě nesmysl.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pondělí 20. května 2019
svátek slaví Zbyšek, zítra Monika

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.