Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Zmrazit surové bílky ?'

Od: ZuSka

Vloženo: 08.09.2006 15:27:37

no, co na to rikaji receptury vam nepovim, ale uz jsem to "zkousela". Delala jsem kremrole a jelikoz jsem toho mela vic, vytloukla jsem vejce den predtim a ze zloutku jsem udelala rakvicky. Bilky jsem dala do lednicky v mise, zakryte folii. Lednicka nam ale u zadni steny mrazi, takze druhy den byly bilky premrzle. Kdyz jsem pak slehala bilkovy krem, trvalo mi 55minut, nez se mi povedl vyslehat a to jsem to jeste musela vzdat pred uplnym vyslehanim, abych nezavarila slehac. Tak jak myslite ;)


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 2. května 2024
svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.