Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Čokoládový krém do laskonek'

Od: Johny

Vloženo: 27.8.2006 19:27:06

Jestli se jednalo o těžký pařížský krém? - tady je recept - 280 g smetany ke šlehání s 33% tuku svaříme s 100 g cukru krupice a 60 g ztuženého pokrmového tuku - sundáme z plotny a zamícháme 80 g kakaového prášku a 140 g čokoládové polevy. Po mírném zchladnutí vše necháme v lednici přes noc uzrát a druhý den vyšleháme popř. trošku nahřejeme aby se nám hmota lépe vyšlehala.
Přeji dobrou chuť!


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pondělí 30. března 2020
svátek slaví Arnošt, zítra Kvido

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.