Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Proč z kremrolí vytékají bílky ?'

Od: Iva

Vloženo: 25.8.2006 22:28:22

Když dělám kremrole z listového těsta s bílkovým sněhem ( na 1 bílek 50 g cukru ), který ušlehám ve vodní lázní a poté mimo lázeň šlehám do vychlazení - dle receptur z knihy, je krém pevný i ve špičkách, tak proč mi druhý den z kremrolí vytékají bílky ? Umíte mi někdo poradit? Nedává se tam ještě více toho cukru na 1 bílek ? Děkuji předem všem za radu.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pondělí 10. srpna 2020
svátek slaví Vavřinec, zítra Zuzana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.